2011. április 15.

Francesca Simon: Rosszcsont Peti

Kezdő olvasóknak kiváló Francesca Simon sorozata Rosszcsont Petiről és Rendes Ricsiről. De azok a szülők is garantáltan jót szórakoznak majd, akik a könyveket hangosan olvassák fel gyerekeiknek. Peti valahogy mindig bajba keveredik, amiből aztán sikerül kihúznia magát.

Francesca Simon: Rosszcsont Peti vakarja a fejét


“A legjobb rosszcsont kalandjai folytatódnak! Petiékhez vacsoravendégek jönnek, méghozzá anya főnökei, az iskolában tetűriadó van, és nem elég, hogy kirándulnia kell menni, a titokzatos és félelmetes agyarmarcanggal is meggyűlik Peti baja. Tony Ross ellenállhatatlan rajzaival illusztrált sorozatunk kezdő olvasóknak szórakoztató gyakorlás, s bizonyos, hogy a felolvasó szülők sem fognak elaludni rajta!”


Kölcsönözd itt!


Francesca Simon: Rosszcsont Peti iskolai rémtettei


”Az iskolai élet jobbnál jobb rosszalkodási alkalmakat kínál. Peti pedig egyet sem hagy kihasználatlanul. Nem úgy mint bátyja, Rendes Ricsi, aki imádja a spenótot, minden nap hajat mos, és kedvenc könyve A boldog bari... Peti édességhegyeket tüntet el, cápák elől menekül az uszodában, tanárok idegein táncol, s még az alsónadrágján is harcoló kannibálok vannak. De vajon miért akar minden áron megnyerni egy olvasási versenyt…? Gyanús… Fölöttébb gyanús…”


Kölcsönözd itt!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése